Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose


Kawasaki secara rasmi telah mengeluarkan spesifikasi dan gambar penuh Kawasaki KLR 650 2014. Sehingga kini, Kawasaki KLR 650 merupakan antara model terbaik kelas Dual-Purpose dalam senarai Kawasaki 2014 dan pesaingnya. Kawasaki KLR 650 2014 di jangka akan mendahului di kalangan pesaing sekelasnya.

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Di kuasakan enjin 1 silinder 4 lejang, DOHC, empat injap, 651cc sejukan cecair. Kawasaki KLR 650 juga di lengkapi dengan tangki petrol 6.1 gelen dan transmisi 5 kelajuan untuk tunggangan yang lebih jauh dan lancar.

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Seperti mana pesaing kelas off-road lain yang hebat, Kawasaki KLR 650 juga memerlukan set suspensi yang bagus, lengkap dengan fork hadapan bersaiz 41mm dengan 7.9 inci jarak ruang kelegaan roda dan suspensi belakang monoshock Uni-Trak yang mempunyai 5 laras kejutan spring dengan 4 laras redaman dan 7.3 inci jarak kelegaan roda.

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose
    
Kawasaki KLR 650 2014 sudah pasti mampu membawa anda menempuh pelbagai halangan bentuk muka bumi untuk lebih cabaran atau santai di hujung minggu, atau menempuh kesesakkan di bandar ketika waktu puncak. Mungkin ini yang penyelesaian dilema anda? Sumber : topspeed

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

Kawasaki KLR 650 2014 - Raja Kelas Dual-Purpose

I'm Big Fan Of Motorcycles

6 comments

Yep, berdasarkan dari pengalaman aku, KLR650 ni versatile. On road and Offroad dua alam boleh redah. Satu jek KLR nih, boleh tahan gak berat dia. Maklumat lanjut leh ikut aku kat sini: http://blacsoiladventures.weebly.com/

Tak banyak post lagi pasal KLR, tapi bakal dipenuhi dengan trip, insyallah.

menarik lah bos, thumbs up, lain dari lain nih

saya tgh mencari motor ni.kalau penulis boleh suggest mana nk beli saya ucap terima kasih.

Model ini tidak di pasang di Malaysia, tetapi boleh rujuk di sini => http://www.biker.my/motorcycles/used-motorcycles/kawasaki-klr-650_i766

mana nak cari moto ni? saya memerlukannya sblum bulan 3 ini


EmoticonEmoticon