Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Yamaha secara rasmi telah melancarkan Yamaha MT-07 Moto Cage 2015, ini adalah versi yang lebih ekstrem dari MT-07 standart. Memetik dari laporan kenyataan rasmi Yamaha "The Dark Side of Japan meets the acrobatic stunt world with this new variation of Yamaha’s best selling MT 07," seperti yang di dakwa oleh syarikat Jepun itu.

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Menarik untuk melihat peningkatan yang di buat mungkin agak kecil, MT-07 sebagai model asas yang hebat di transformasi dengan tambahan pelbagai komponen seperti frame-mounted engine guards, tubular under guard, lightweight knuckle protectors, protective stickers pada bodywork dan juga front light mask yang boleh di laras, radiator di pasang lightweight radiator guards dengan kemasan warna merah di samping tempat duduk penumpang juga di beri sentuhan baru.

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Yamaha MT-07 Moto Cage di datangkan dengan warna asas matt gray, gabungan roda yang berwarna merah/hitam menyerlahkan lagi kehebatan gaya MT-07 Moto Cage, dan tidak di lupakan ekzos berkuasa dari Akrapovic sebagai alatan optional.

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Bagi meraikan pelancaran Yamaha MT-07 Moto Cage ini, penunggang lagak ngeri dari Poland iaitu Rafał Pasierbek (aka Stunter13) telah di pilih oleh Yamaha sebagai official stunt rider bagi MT-07 Moto Cage. Yamaha MT-07 Moto Cage di jangka akan berada di pasaran November ini.

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

Yamaha MT-07 Moto Cage 2015 Di Lancarkan

I'm Big Fan Of Motorcycles, komitmen dan minat luarbiasa mengenai dunia motorsikal

6 comments

salam hangat dari kami ijin menyimak sahabat dari kami pengrajin jaket kulit

Antara top naked bike skrg ni.. aku heran dan bengang kenapa HL blm nak kasi masuk Msia lg. berapa sgt org nak beli MT09 tu??

akan di lancarkan tak lama lagi bro, sempena motogp sepang

Ini satu berita gila!! Price wise? Ada berita??


EmoticonEmoticon